06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

 * Onze theetuin blijft voorlopig gesloten. Omdat lang niet duidelijk was wat en wanneer er kon, hebben wij andere plannen gemaakt. Erik is bijvoorbeeld full time bezig met de bouw van een eco cabin, een extra overnachtingsmogelijkheid voor gasten. Daarnaast is Woesje ondertussen 2,5 en als wij onze hekken openen, dan neemt zij de benen… Ons gezinsleven is ons heel dierbaar en wij hebben besloten onszelf niet overhoop te willen werken. Wanneer er weer beweging in de theetuin plannen komt, zullen wij dat hier met je delen.  Voor onze overnachtende gasten is het wel mogelijk om van de tuin te genieten en een beetje rond te snuffelen. 

Vanaf eind april tot en met eind september bent u van harte welkom om van onze tuin te komen genieten. Kom samen of alleen. Met de fiets, de auto of de benenwagen. Met regen of met zonneschijn. Neem een boek mee, lekker zitten lezen. Dat vinden wij een leuk gezicht.  

 Loop uitgebreid een rondje, even op de knieën om dat ene bloempje wat beter te bekijken. Vergeet vooral niet uw neus af en toe te gebruiken. De seringen in het voorjaar. Die ene roos bij de pergola. Aan elke kant van de vijver een Jasmijn. Ooooo en die Vuurwerkplant, ja welke zou dat zijn, ruikt gek genoeg sterk naar citroen.

 Vergeet vooral ook het buitengebied niet. Hier laten wij de natuur wat meer zijn eigen gangetje gaan. Bij de zelfgemaakte metershoge schommel staan prachtige wilde bloemen. De Juffertjes in ‘t groen zijn onze lievelings. Maar Klaprozen, Korenbloemen en Malva is er ook te vinden.

 En dan na deze ontdekkingstocht ook nog even niets… Gewoon even zitten. Of misschien zelfs lekker liggen, die hangmat ziet er aantrekkelijk uit! Een taartje of een tosti, thee of koffie erbij.

Ontbijt

Wat denkt u van een lekker ontbijtje? Onze B&B gasten weten als geen ander dat dit een van onze specialiteiten is: Bananenpannenkoekjes gemaakt met amandelmeel. En dan met wat lekker spul erop; bijvoorbeeld kokos, munt, granola en pompoenpitten. En wat dikke yoghurt. Soms met aardbeien of frambozen. Of warm appelcompote. Net wat onze tuin op dat moment te bieden heeft. Een glaasje jus erbij en koffie of thee.

Dit ontbijtje maken wij vanaf 2 personen. En mocht u met meer dan 2 willen komen, dan doen wij in overleg voor u onze deuren wat eerder open dan gebruikelijk.

Neem voor meer informatie contact op met Rosemieke /  06 48 273 576  of reserveer via de knop hieronder. Een reservering is altijd pas definitief na onze bevestiging.  

 

Prijs per persoon

€12,50

Lunch

 

Jammie, ze hebben ook lunch. Ja, lekker he! Maar wel op reservering, aangezien het ontzettend wisselend is met hoeveel mensen u op een dag aan komt waaien. 

Daarom hebben we een lunchkaart opgesteld. 3 Soepjes, 3 salades en 3 sandwiches. Met uw gezelschap kunt u hier zelf een menu uit samenstellen. En aangezien we voor u speciaal boodschappen gaan doen, zouden we graag uiterlijk de woensdag voordat u hier wilt lunchen van u willen weten wat het gaat worden. De lunchkaart vindt u hier.

Neem voor meer informatie contact op met Rosemieke /  06 48 273 576  of reserveer via de knop hieronder. Een reservering is altijd pas definitief na onze bevestiging.  

 

 

Cadeaubon

Onze meeste bezoekers kennen wel iemand die ze een keertje mee willen nemen. “O gut, dit is echt iets voor die en die, die zou het hier fantastisch vinden’. Maar uw moeder is natuurlijk ook een keertje jarig. En die buurvrouw die altijd voor de poes zorgt als u weer een weekje in Italië zit, mag ook wel een keer bedankt worden. Dus waarom niet meteen een leuke bon, in plaats van ze alleen maar tippen dan ze hier echt eens moeten gaan snuffelen. Die mooie bon heeft 3 vakjes om aan te vinken; ontbijt, lunch of gewoon een passend bedrag. En dan een mooie envelop erom, want daar houden wij van. 

Wilt u ook zo’n cadeaubon geven aan bijvoorbeeld de man van uw beste vriendin, omdat u niet weet wat u anders moet geven, maar hij uw vriendin dan in ieder geval wel even lekker mee uit kan nemen? Daarvoor mag u tijdens openingstijden naar het theehuis komen of drukt u nu hieronder op het knopje! We kunnen hem namelijk ook best naar u opsturen.

Tandempje rijden

Oei, wat nu weer!! Een super stijlvolle tandem in ons bezit!  Wij wilden zelf altijd al graag een tandempje hebben en nu we deze hebben willen we die graag met u delen. Hij is dus te huur! Een dagje met zijn 2-en er opuit. De regelnicht voorop, het makke schaap achterop. Of een keertje andersom. Laat die regelnicht zich maar eens een keertje ontspannen en overgeven. Lekker rondkijken. Leuk voor een eerste date! Of voor met je oma, die zelf niet meer zo goed kan fietsen. 

De tandem is voor 25 euro per dag te huur. Reserveren is verstandig! We hebben er maar 1….

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Met de Auto? Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen