06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

Vanaf eind april tot en met eind september bent u van harte welkom om van onze tuin te komen genieten. Kom samen of alleen. Met de fiets, de auto of de benenwagen. Met regen of met zonneschijn. Neem een boek mee, lekker zitten lezen. Dat vinden wij een leuk gezicht.  

 Loop uitgebreid een rondje, even op de knieën om dat ene bloempje wat beter te bekijken. Vergeet vooral niet uw neus af en toe te gebruiken. De seringen in het voorjaar. Die ene roos bij de pergola. Aan elke kant van de vijver een Jasmijn. Ooooo en die Vuurwerkplant, ja welke zou dat zijn, ruikt gek genoeg sterk naar citroen.

 Vergeet vooral ook het buitengebied niet. Hier laten wij de natuur wat meer zijn eigen gangetje gaan. Bij de zelfgemaakte metershoge schommel staan prachtige wilde bloemen. De Juffertjes in ‘t groen zijn onze lievelings. Maar Klaprozen, Korenbloemen en Malva is er ook te vinden.

 En dan na deze ontdekkingstocht ook nog even niets… Gewoon even zitten. Of misschien zelfs lekker liggen, die hangmat ziet er aantrekkelijk uit! Een taartje of een tosti, thee of koffie erbij.

Ontbijt

Wat denkt u van een lekker ontbijtje? Onze B&B gasten weten als geen ander dat dit een van onze specialiteiten is: Bananenpannenkoekjes gemaakt met amandelmeel. En dan met wat lekker spul erop; bijvoorbeeld kokos, munt, granola en pompoenpitten. En wat dikke yoghurt. Soms met aardbeien of frambozen. Of warm appelcompote. Net wat onze tuin op dat moment te bieden heeft. Een glaasje jus erbij en koffie of thee.

Dit ontbijtje maken wij vanaf 2 personen. En mocht u met meer dan 2 willen komen, dan doen wij in overleg voor u onze deuren wat eerder open dan gebruikelijk.

Neem voor meer informatie contact op met Rosemieke /  06 48 273 576  of reserveer via de knop hieronder. Een reservering is altijd pas definitief na onze bevestiging.  

 

Prijs per persoon

€12,50

Lunch

Jammie, ze hebben ook lunch. Ja, lekker he! Maar wel op reservering, aangezien het ontzettend wisselend is met hoeveel mensen u op een dag aan komt waaien. 

Daarom hebben we een lunchkaart opgesteld. 3 Soepjes, 3 salades en 3 sandwiches. Met uw gezelschap kunt u hier zelf een menu uit samenstellen. En aangezien we voor u speciaal boodschappen gaan doen, zouden we graag uiterlijk de woensdag voordat u hier wilt lunchen van u willen weten wat het gaat worden. De lunchkaart vindt u hier.

Neem voor meer informatie contact op met Rosemieke /  06 48 273 576  of reserveer via de knop hieronder. Een reservering is altijd pas definitief na onze bevestiging.  

Cadeaubon

Onze meeste bezoekers kennen wel iemand die ze een keertje mee willen nemen. “O gut, dit is echt iets voor die en die, die zou het hier fantastisch vinden’. Maar uw moeder is natuurlijk ook een keertje jarig. En die buurvrouw die altijd voor de poes zorgt als u weer een weekje in Italië zit, mag ook wel een keer bedankt worden. Dus waarom niet meteen een leuke bon, in plaats van ze alleen maar tippen dan ze hier echt eens moeten gaan snuffelen. Die mooie bon heeft 3 vakjes om aan te vinken; ontbijt, lunch of gewoon een passend bedrag. En dan een mooie envelop erom, want daar houden wij van. 

Wilt u ook zo’n cadeaubon geven aan bijvoorbeeld de man van uw beste vriendin, omdat u niet weet wat u anders moet geven, maar hij uw vriendin dan in ieder geval wel even lekker mee uit kan nemen? Daarvoor mag u tijdens openingstijden naar het theehuis komen of drukt u nu hieronder op het knopje! We kunnen hem namelijk ook best naar u opsturen.

Tandempje rijden

Oei, wat nu weer!! Een super stijlvolle tandem in ons bezit!  Wij wilden zelf altijd al graag een tandempje hebben en nu we deze hebben willen we die graag met u delen. Hij is dus te huur! Een dagje met zijn 2-en er opuit. De regelnicht voorop, het makke schaap achterop. Of een keertje andersom. Laat die regelnicht zich maar eens een keertje ontspannen en overgeven. Lekker rondkijken. Leuk voor een eerste date! Of voor met je oma, die zelf niet meer zo goed kan fietsen. En om het helemaal af te maken een lekker gevulde picknickmand erbij!

De tandem alleen is voor 25 euro per dag te huur. De goed gevulde picknickmand gaat voor 12,50 met u mee. Reserveren is verstandig! We hebben er maar 1….

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Valt de regen met bakken uit de lucht? Niet getreurd, ons knusse theehuis is gewoon open en ook met de auto prima te bereiken. Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen

 

Openingstijden

Van eind april tm eind september:

  • Zaterdag 11.00 - 17.00
  • Zondag    11.00 - 17.00

Soms hebben wij zelf ook wel eens wat en zijn we gesloten... Als u op de hoogte wilt blijven van de actuele openingstijden houdt u het beste onze pagina op google in de smiezen. 

Extra open in 2021