06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

* De theetuin blijft in 2021 gesloten. Lees hier meer over bij TheetuinOvernachten in de B&B of Dome kan natuurlijk wel en rondsnuffelen mag dan ook! 

In het zuidelijkste stuk Achterhoek vindt u onze groene stek, een ruim opgezette theetuin; bloemenpracht met veel verschillende planten en bomen, mooie zitplekjes, een vijver, een moestuin en wat beestjes. Een stek waarmee we een steentje bij willen dragen aan de biodiversiteit. Een tuin voor u om nu van te genieten, maar nog meer een tuin voor later, die bijdraagt aan het welzijn van onze moeder Aarde. Lees hier meer over bij “Over ons”.

 Voor een deel van de week zijn wij met de theetuin open voor publiek en kunt u na een rondje over de paden een plek in de tuin kiezen om te smullen van ons aanbod! U bent van harte welkom!

 

Bed & Breakfast

Voor onze overnachtende gasten hebben wij een heerlijk houten huisje met een heerlijke omheinde tuin. Huisdieren zijn welkom!

Ontbijten in de tuin

Laat je verwennen. Niet alleen voor onze b&b gasten hebben wij een fijn ontbijt op het programma. U kunt hier ook van komen genieten zonder te blijven slapen. 

Dome 

Slapen in een ronde koepeltent in je eigen boomgaard? Getok van kippetjes, blatende schapen en brullende kikkers. En ’s avonds hoor je regelmatig een uil…

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Valt de regen met bakken uit de lucht? Niet getreurd, ons knusse theehuis is gewoon open en ook met de auto prima te bereiken. Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen

 

Openingstijden

De tuin blijft in 2021 gesloten. Lees hier meer over bij Theetuin.   

Overnachten in de B&B of Dome kan natuurlijk wel!