06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

Hoezewoes

En dit is onze trots. De Hoezewoes. Ik zal er niet te lang over uitweiden, maar deze is zelf ontworpen, zelf gebouwd en zelf ingericht. Alleen maar duurzame en natuurlijke materialen, met een dik pak isolatie en driedubbel glas. Verwarmd wordt hij door middel van een infraroodpaneel.

Hij staat achter op ons terrein op een door bomen afgeschermd veldje. Als u daar tussendoor spiekt ziet u de schapen, in het voorjaar lammetjes,  van de buren. Op dit moment is er een setje spechten bezig in een oude pruimenboom een holletje te maken om een nestje te beginnen. Vorig jaar vlogen er kleine mereltjes uit. Zo valt er altijd wel wat te beleven. De binnenkant van deze eco cabin, daar is niks landelijks aan. Hij is fris en strak ingericht, haast een beetje chique. 

De Hoezewoes moet u zien als een grote hotelkamer, maar dan met keukentje en een eigen stukje tuin. U slaapt in een lekker 2 persoons bed. Er staan gemakkelijke stoelen, waar u op bij kunt komen na een lange wandeling, maar waarop u ook aan tafel kunt eten zonder te knoeien. 

Voor een grote of een kleine boodschap moet u net even een stapje over de vlonder naar buiten, daar staat uw eigen badkamer met douche en toilet, in dezelfde stijl gebouwd als de Hoezewoes. Om de hoek hebben we een ligbad in de vlonder getimmerd. Deze kunt u vullen met lekker fris grondwater voor een echt opkikkertje! 

Als het niet te droog is, staat er een vuurschaal klaar om ’s avonds een lekker fikkie in te maken. Wel vragen we zelf een blokje hout hiervoor mee te nemen.

Ontbijt maken vinden we leuk, dus meld u zeker aan voor een ontbijtje. De koffie is goed! En om het helemaal af te maken bestaat er op woensdag- en/of zaterdagavond de mogelijkheid om een vorkje met ons mee te prikken. U kunt dan bij de Hoezewoes of ergens anders in de tuin een plekje zoeken om dit heerlijke maaltje op te eten. Soms hebben wij zelf ook wel eens wat, dus uiteraard kan dit alleen als wij er zijn…

 

Alles wat u moet weten!

De praktische dingen op een rijtje:

Een lang weekend van vrijdag tot maandag 315 euro

Een midweek van maandag tot vrijdag 400 euro

Een week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag 660 euro

 

En de extraatjes: 

Badlinnen per persoon 6 euro

Aangezien de Hoezewoes niet heel ruim is, zijn hier slechts kleine huisdieren welkom. Twijfelt u of uw huisdier in de categorie klein valt, laat ons LxBxH weten en we nemen een besluit. Het verblijf van uw huisdier kost 15 euro ongeacht het aantal nachten. 

Een ontbijtje per persoon 11.00 euro

Een diner per persoon 14.00 als het vegetarisch is, 16.50 euro als het iets met vlees of vis is. ( wo en za, voorkeur aangeven mag, als gasten in de B&B aangeven vegetarisch te willen eten dan gaat dat voor… )

Inchecken vanaf 15.00u

Uitchecken voor 10.00u

 

U kunt de Hoezewoes huren voor een midweek, een lang weekend, een week of elke combinatie daarvan. Kies de gewenste dagen op het hiernaast staande formulier en klik op "verstuur". Wij nemen z.s.m. contact met u op met een bevestiging van uw reservering.

Wilt u ons bij de eventuele opmerkingen laten weten of u gebruik wilt maken van badlinnen en eventueel een ontbijtje/diner wilt reserveren.

* ONZE KALENDER HAPERT OP HET MOMENT HELAAS AF EN TOE. MOCHT BOEKEN NIET LUKKEN, STUUR ONS AUB EEN EMAIL. ** KORTER KOMEN DAN EEN LANG WEEKEND OF EEN MIDWEEK? NEEM EVEN CONTACT OP VOOR DE MOGELIJKHEIDEN  *

 

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- Geboekt/ in behandeling
 
- Gedeeltelijk geboekt

Voornaam*:

Achternaam*:

Aantal gasten*:

Huisdier*:

Email*:

Telefoonnummer*:

Adres en eventuele opmerkingen*:

Waar een klein huisje groot in kan zijn, bewijzen jullie. Cabin porn ten top! Daarbij was ook nog het ontbijt en het diner om je vingers bij af te likken. Dank voor jullie gastvrijheid lieve Rosemieke, Erik en Woesje. Wij komen graag weer terug!

Bart & Ilse

Wij waren van alles van plan, wandelen, de omgeving verkennen, een stad bezoeken. Het is allemaal op niets uitgelopen. Dit eenvoudige en smaakvolle huisje hield ons hier, op deze prachige verstilde plek. Een oase van rust in een vol en druk leven. Graag komen we nog eens terug om al onze voornemens in daden om te zetten. Als het dan wel lukt….

Annette & 'onleesbaar' (Colk ofzo??!)

Heerlijk om in de tuin te struinen, bessen & bramen te plukken, kop koffie op de vlonder, biertje/wijntje bij het houtvuur etc. etc. Het huisje is prachtig gemaakt en sfeervol ingericht. Mooie kleuren en fijn die verse bloemen! Het bleef trouwens ook lekker koel in het huisje.

Martijn & Annette

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Met de Auto? Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen