06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

Little escapes NL

 Yes! We staan in het nieuwste boek van Maartje Diepstraten ( Barts Boekje). Een boek met de fijnste plekjes in Nederland, opgedeeld in de verschillende regio’s van ons land, zodat je makkelijk wat ideeën bij elkaar in de buurt op doet. Niet alleen overnachten, maar bijvoorbeeld ook een hapje eten dus!  

 

Nieuwsgierig naar meer? Maartje verkoopt het boek via haar eigen website. 

https://www.bartsboekje.com/product/little-escapes-in-nederland/

 

Bijzonder plekje

Kennen jullie Marleen al van Bijzonder plekje? Zij speurt de hele wereld af naar bijzondere plekjes. Op zoek naar originele accommodaties en adressen met stijl en karakter, oprechte aandacht en gastvrijheid, is zij hoogst selectief in haar keuze. Heel blij zijn wij dus met een vermelding van onze plek op haar site! 

https://www.bijzonderecamping.nl/listings/waar-het-wondert/

 Linda.loves

Goeie grutjes, Linda heeft ons ook gevonden! In de Linda.loves nummertje 5 vind je onze dome samen met nog 16 andere slaapadressen in eigen land. 

 

 

Bijzondere camping

Naast Bijzonder plekje, mogen wij onszelf met onze Dome en 2 camperplekken ook een Bijzondere camping noemen! 

 
Voor meer bijzondere kampeerplekjes kijk je op 

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Met de Auto? Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen