06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

Voor degenen die willen blijven slapen hebben we een uit hout opgetrokken vakantiehuisje met een apart stukje omheinde tuin, zo opgezet dat u hier ongestoord  kunt genieten, met of zonder huisdier.

Het huisje is ruim van binnen en heeft een lekker tweepersoonsbed op de vide. De keuken is ruim voldoende uitgerust voor het bereiden van een lekkere maaltijd. U kunt gebruik maken van een oven, een magnetron, een koelkast en u heeft beschikking over voldoende serviesgoed. Er staat een koffiezetapparaat en een waterkoker. Verder heeft u de beschikking over een zithoek met tv, stereo, wifi en een boekenkast met voldoende boeken en spelletjes om u mee te vermaken. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet.  

Naast dit alles is er een gezellig houtkacheltje en kunt u zelf buiten een blokje hakken. Voor de mindere stookvogels onder u is er ook een CV aanwezig zodat alles kan en niks hoeft tijdens het verblijf.

Een ontbijtje kunt u eventueel bij ons bestellen. Dit bestaat elke keer uit iets anders en heeft al velen voor u tevreden de dag doen beginnen!

Wonderlijk slapen

De praktische dingen op een rijtje:

Een lang weekend van vrijdag tot maandag 325 euro

Een midweek van maandag tot vrijdag 415 euro

Een week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag 685 euro

Deze prijzen zijn inclusief schoonmaakkosten, toeristenbelasting en een grote mand met hout voor de kachel. 

 

En de extraatjes: 

Badlinnen per persoon 6 euro

Huisdieren per verblijf 15.00 euro ( graag even overleggen welk soort je mee wilt nemen en hoeveel stuks)

Een extra grote mand met hout 7.50 euro

Een ontbijtje per persoon 9.50 euro

Een diner per persoon 12.50 als het vegetarisch is, 14.00 euro als het iets met vlees of vis is. ( mogelijk op woensdag en zaterdag)

Kleintjes zijn welkom en gratis tot 4 jaar. Een kinderstoel en een campingbedje zijn aanwezig. 

 

U kunt het huisje huren voor een midweek, een lang weekend, een week of elke combinatie daarvan. Kies de gewenste dagen op het hiernaast staande formulier (graag de vertrekdag niet aanvinken!!) en klik op "verstuur". Wij nemen z.s.m. contact met u op met een bevestiging van uw reservering.

Wilt u ons bij de eventuele opmerkingen laten weten of u gebruik wilt maken van badlinnen en eventueel een ontbijtje/diner wilt reserveren.   

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- Geboekt/ in behandeling

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Valt de regen met bakken uit de lucht? Niet getreurd, ons knusse theehuis is gewoon open en ook met de auto prima te bereiken. Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen

 

Openingstijden

Van eind april tm eind september:

  • Zaterdag 11.00 - 17.00
  • Zondag    11.00 - 17.00

Soms hebben wij zelf ook wel eens wat en zijn we gesloten... Als u op de hoogte wilt blijven van de actuele openingstijden houdt u het beste onze pagina op google in de smiezen. 

Extra open in 2021