06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

Kamperen met de camper

Heeft u een campertje en zoekt u een knusse plek, dan bent u bij ons ook aan het goede adres. U staat hier rustig en privé, maar kunt wel de gemoedelijkheid opzoeken. Op ons veld geniet u van de meest mooie zonsondergangen. 

Er zijn een aantal mooie plekjes. Bijvoorbeeld bij de  oude hot tub, waar we een zitje van hebben gemaakt, wat wilgenboompjes eromheen en een takkenwal en klaar is kees, een prachtig plekje waar een kleine camper bij kan staan. 

 

Alles wat u moet weten!

De praktische dingen op een rijtje:

Voor een nachtje betaalt u 20 euro. Daarvoor krijgt u een ruimte groene plek, stroom en kunt u gebruik maken van het toilet en warm water. De prijs is onafhankelijk van het aantal personen of dieren dat uw gezelschap telt. 

We beschikken op dit moment helaas nog niet over een douche. Als het lekker warm is kan er afgekoeld worden bij de slangen aan de grondwaterpomp, ( bbbbrrrrrrr, maar echt, het gebeurt en het is genieten! Volwassenen worden kleuters…), of u kan uzelf lekker ouderwets wassen aan de wastafel bij de toiletten. Daar is namelijk ook niks mis mee!

Een vuurtje maken mag, zolang het daar niet te droog voor is. We vragen u wel daarvoor zelf wat hout mee te nemen.

 

En de extraatjes: 

Een ontbijtje 11.00 pp

Een diner per persoon 14.00 als het vegetarisch is, 16.50 euro als het iets met vlees of vis is. ( wo en za, voorkeur aangeven mag, als andere gasten in de B&B aangeven vegetarisch te willen eten dan gaat dat voor…)

Heeft u zin om te komen, stuur ons even een mailtje en we zetten het in de agenda. We hebben meestal nog wel een plekje!

 

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Met de Auto? Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen