06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

Kamperen op het romantische veldje

Heb je een campertje en zoek je een rustige knusse plek, dan ben je bij ons aan het goede adres. Achter op ons terrein hebben we een door bomen afgeschermd veldje waar mooi 2 campertjes op passen. Op dit moment is er een setje spechten bezig in een oude pruimenboom een holletje te maken om een nestje te beginnen. Vorig jaar vlogen er kleine mereltjes uit. Zo valt er altijd wel wat te beleven. 

Daarnaast hebben we ook een mooi ander plekje. Van de oude hot tub hebben we een zitje gemaakt, wat wilgenboompjes eromheen en een takkenwal en klaar is kees, een prachtig plekje waar een kleine camper bij kan staan. Wel wat wijdser dan het veldje!

Op allebei de plekjes geniet je volop van de zon, maar kan je ook wat schaduw vinden als de dagen warmer worden. 

 

Alles wat je moet weten!

De praktische dingen op een rijtje:

Voor een nachtje betaal je 17.50 en wil je ook wat stroom gebruiken, dan vragen we daar 2.50 voor per nacht. Alles ongeacht het aantal personen of dieren dat je meebrengt.

We beschikken op dit moment helaas nog niet over een douche. Als het lekker warm is kan er afgekoeld worden bij de slangen aan de grondwaterpomp, ( bbbbrrrrrrr, maar echt, het gebeurt en het is genieten! Volwassenen worden kleuters…), of je kan jezelf lekker ouderwets wassen aan de wastafel bij de toiletten. Daar is namelijk ook niks mis mee!

Een vuurtje maken mag, zolang het daar niet te droog voor is. We vragen je wel daarvoor zelf wat hout mee te nemen.

 

En de extraatjes: 

Een ontbijtje 9.50 pp

Een diner 12.50 pp als het vegetarisch is, 14.00 pp als het iets met vlees of vis is. ( wo en za)

Heb je zin om te komen, stuur ons even een mailtje en we zetten je in de agenda. We hebben meestal nog wel een plekje!

 

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Valt de regen met bakken uit de lucht? Niet getreurd, ons knusse theehuis is gewoon open en ook met de auto prima te bereiken. Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen

 

Openingstijden

De tuin blijft in 2021 gesloten. Lees hier meer over bij Theetuin.   

Overnachten in de B&B of Dome kan natuurlijk wel!