06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

Luxe onder de sterren

 

Voor de luxe kampeerders onder u hebben we iets fijns. Een tent opgebouwd uit geometrische vormen, van waar u vanuit uw gespreide bed ’s nachts de sterren kunt bekijken.

Achter op ons veld op de grens van ons vers aangeplante bos en de boomgaard met peren- appel- en pruimenbomen, staat voor u deze bijzondere koepel. Op dit plekje staat u helemaal privé, geniet u van de zonsopkomst, vogels, kippen ( geen haan!), kikkers bij de vijver, het hoge gras en de geur van al het groen. En ’s avonds gezellig de gekleurde lampjes van de prikkabel aan. 

U kunt hier gebruik maken van onze gezellige ruime keuken in het theehuis en het bijbehorende sanitair. Potten, pannen, borden, glazen en bestek, alles is aanwezig. ( De theetuin is gesloten, mochten wij weer open gaan, wat we voorlopig niet van plan zijn, dan maken we voor u een leuke buitenkeuken ). Douchen kunt u in het speciaal voor u getimmerde douchehuisje in een voormalig schapenhok. Het echte buitengevoel!

Als het niet te droog is, staat er een vuurschaal voor u klaar om ’s avonds een lekker fikkie in te maken. Wel vragen we u hiervoor zelf een blokje hout mee te nemen. Ook staat er in de dome een door Erik zelf ontworpen en gemaakte houtkachel. In de koudere maanden zorgen wij voor een mand met hout om het ’s avonds een beetje knus te kunnen maken.

Ontbijt maken vinden we leuk, dus meld je zeker aan voor een ontbijtje. De koffie is goed! En om het helemaal af te maken bestaat er op woensdag- en/of zaterdagavond de mogelijkheid om een vorkje met ons mee te prikken. Je kunt dan bij de dome of ergens anders in de tuin een plekje zoeken om dit heerlijke maaltje op te eten. Soms hebben wij zelf ook wel eens wat, dus uiteraard kan dit alleen als wij er zijn…

 

Alles wat je moet weten!

De praktische dingen op een rijtje:

Een lang weekend van vrijdag tot maandag 300 euro

Een midweek van maandag tot vrijdag 385 euro

Een week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag 640 euro

 

En de extraatjes: 

Badlinnen per persoon 6 euro

Huisdieren per verblijf 15.00 euro ( graag even overleggen welk soort je mee wilt nemen en hoeveel stuks)

Een ontbijtje per persoon 9.50 euro

Een diner per persoon 12.50 als het vegetarisch is, 14.00 euro als het iets met vlees of vis is. ( wo en za, voorkeur aangeven mag, als gasten in de B&B aangeven vegetarisch te willen eten dan gaat dat voor… )

Inchecken vanaf 16.00u

Uitchecken voor 12.00u

 

Beschikbaarheid:

De dome staat van April t/m Oktober.

De volgende data zijn nog vrij:

ma 11  okt  – vr 22 okt

vr 29 okt – ma 1 nov

Gebruik om te boeken onderstaande knop of stuur een mailtje naar info@waarhetwondert.nl. Van harte welkom! 

 

We hebben hier een heerlijke week gehad. Een mooi ingerichte tent waar het ook met windkracht 6 goed toeven is! De ontbijtjes waren iedere ochtend weer een verrassing maar erg lekker! Dankjewel Rosemieke, Erik en Woesje, we hebben genoten!

Anne & Els

Bedankt voor de fantastische tijd hier. Echt een magische plek hebben jullie hier weten te creëren. We zijn heerlijk tot rust gekomen, hebben veel in de ochtend- en avondzon gezeten, gelachen om de nieuwsgierige kat, genoten van jullie ontbijtjes en weggedroomd bij het vuur op de warme zomeravonden. Ontzettend bedankt!

Thymo & Roelie

Wat een bijzondere en sfeervolle plek hebben jullie hier. De Dome, lampjes, vuurschaal, appel- en perenbomen, heerlijke ontbijtjes en picknickmand. Bedankt voor de leuke tips van de uitstapjes. Dit was onze eerste plek van onze vakantie roadtrip door eigen land. Door jullie relaxte mentaliteit hebben we de sfeer helemaal te pakken.

Nicolle & Jeroen

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Valt de regen met bakken uit de lucht? Niet getreurd, ons knusse theehuis is gewoon open en ook met de auto prima te bereiken. Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen

 

Openingstijden

De tuin blijft in 2021 gesloten. Lees hier meer over bij Theetuin.   

Overnachten in de B&B of Dome kan natuurlijk wel!