06 39837027 | 06 48273576 info@waarhetwondert.nl

Uitjes

Wijngoed ’t Oerlegoed

www.wijngoedmontferland.nl

 

Anholt dierenpark

www.anholter-schweiz.de/nl/

 

De Iesselganger

www.ijsselvaart.nl

Kanoën op de Oude ijssel 

www.magicoutdoorsports.nl

 

Wandel met je eigen ezel

www.ezelstal.nl

 

Ons geheime picknickbankje! Als je met je rug naar het huisje staat ga je linksaf. Bij het eerste kruispunt naar rechts, daarna met de bocht mee. Tussen de weilanden zie je een paadje met een bordje ‘Praest’. Die kant op dus en vrolijk verder lopen tot je bij een bruggetje een picknickbank ziet staan. 

Theetuin Natuurlijk Buiten 

www.natuurlijkbuiten.nl

 

Wandelen

Park Venhorst 

Als je bij het huisje naar links gaat, vervolgens de eerste links, dan zie je aan je rechterhand op een gegeven moment een eigen weg. Deze is van een kweker en mag je in lopen. Eerst loop je een beetje tussen de opslag door, maar verderop zie je dat hij hier een park aan het aanleggen is. Ook leuk voor een klein rondje met de hond. 

 

Krupop grensovergang

Het is leuk om via deze weg aan de andere kant van Megchelen de grens over te lopen of fietsen naar Duitland. Loop een stukje door, in de zomer tussen de maisvelden, en je staat zomaar ineens aan een prachtig water of een stukje verder in een dennenbos. Kijk op google even waar je de Krupop kan vinden en wandelen maar! Je kunt helemaal doorlopen naar de Waterburcht in Anholt. 

 

Uit eten

Orangerie De Pol 

www.orangeriedepol.nl

 

Villa Ruimzicht

www.villaruimzicht.nl

 

Het Schaftlokaal

www.hetschaftlokaal.nl

 

Met kinderen

Groot Nibbelink 

www.koffieboerderij.nl

 

Waterparadijs Bahia

www.bahia.de

 

Locatie

Voor de fietsliefhebbers zijn wij in het zuidoostelijke puntje van de Achterhoek te vinden tussen knooppunt 68 en 69. Karakteristiek Achterhoek heeft verschillende mooie routes uitgestippeld, waaronder de Tuinroute Oude Ijsselstreek die u onder andere langs ons mooie plekje leidt. 

Met de Auto? Vanaf Arnhem of Duitsland neemt u op de E3 afslag Emmerich Ost en volgt u Netterden. Komt u vanuit het noorden, dan gaat u het beste via Doetinchem, Ulft en Gendringen. 

Rosemieke

+316 48 273 576

 

Erik

+316 39 837 027

 

Waar het wondert

Nieuweweg 10

7078 AC Megchelen